Ja det var min tur.....

......eller otur snarare, att bli liggande med magsjuka. Ligga och ligga förresten, mesta tiden av de senaste 20 timmarna tillbringades på toaletten. Har börjat repa mig såhär frampå eftermiddagen, men känner mig inte direkt "uppkäftig" om vi säger så. 
Lite diverse föda har jag väl också fått ner, men är så väldigt trött av någon anledning (hmm).
De andra tillfrisknade och ännu inte drabbade, ville inte umgås med mig idag, så de drog till Hjo i förmiddags.
Lika bra var väl det eftersom jag inte känner mig särskilt social och förmodligen fortfarande har en del baciller kvar att dela ut. För den som är mottaglig vill säga och det hoppas vi innerligen, att ingen mer är nu.
Lilltjejen verkade på gång inatt, men det var nog bara lite förkylning trodde dom nu imorse och ännu har de inte återkommit från Hjo, så det hoppas vi på.....
Inget kräftfiske hos kusin blir det heller, då vi är osäkra på om smitta finns kvar och jag hade ändå inte orkat.
Bonusdottern kom för en stund sedan, men åkte lika fort igen då bara jag med bacillerna fanns hemma. Vilket inte alls var konstigt, hon hade inte fått tag på sin syster via mobilen och chansade på att de kanske ändå var här hemma då hon åkte förbi.
Nu får vi bara se hur det går med loppisen imorron, men ska väl hinna repa mig såpass att det funkar.
Jobbet fick också klara sig via kundtjänst nere i Borås och akutkontakt med en av chaufförerna för eventuella snabba åtgärder.
Får väl se hur mycket det är att jobba igen på måndag.......
På dumburken ikväll får det bli: Husletarprogram på åttan vid 19.00, följt av Galenskaparnas trettioårs-jubileum och kommissarie Vera på SVT.
 
Utsikt från sängen.....Tavlan jag broderade till mor för många år sedan, med hjälp av en liten bild och ett förstoringsglas. Satt ofta i lunchrummet på rasten och mina kollegor bara skakade på huvudet....
 
 
...... och sen har jag morfars "kopparlampa" i taket att titta på.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0