Nej det gjorde han inte......

...ringde igen för att fråga vad som händer i Fagersanna. Kanske var det tillräckligt att få veta att det finns en ny mega-stor loppis sen april med ett go'fika-café, som finns med på Facebook samt att det gågna helgen varit stor fotbollscup i samhället.
Hann dock inte få med att lanthandeln åter har öppnat med ny ägare, en inte alltför vanlig företeelse ute på landsbygden. I sammanhanget är det bara att hoppas på Fagersannabornas sunda förnuft, att man nu handlar i affären. Inte allt, men om alla handlar lite hjälper det långt nu när vi har fått en sista chans så att säga, med butik på orten igen.
Arbetsdagen idag gick också väldigt fort, då det fanns att göra hela tiden, men inte föööör mycket. Frågade chefen om jag kunde flexa ut trekvart tidigare och det gick bra.
Fick nämligen en ingivelse att dra en sväng in till "storsta'n" och kolla Cassels rea, samt införskaffa några andra prylar som jag inte får tag i här hemma i lilla Tibro.
Kassen som var med hem innehöll fem plagg till mig och dessutom två stycken till maken, ganska givande tur till sta'n tycker jag nog.
Sen åt vi lite gott från ICA Maxis delikatessdisk i solskenet ute på verandan, innan Inga satte igång att härja i köket igen, vid spisen. Nåja får väl stå ut med stöket, då det finns färdig (eller nästan färdig) middag för resten av arbetsveckan.
Vi får se om det blir en vända med den rena tvätten som väntar i i två stora korgar också, annars sparar jag det till Inga imorron....... 
 
,,,,,och vad kan det vara som "gömmer sig" där bakom tallen igår, tro?
 
I ätartagen på verandan.....kamben och dylikt på menyn.
 
Min del av dagens fynd......
 
.....och här har hon vart i farten igen, den där Inga.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0