"Pant-banken".......

.....ja så skulle jag väl kanske kunna titulera mig, efter att ha tagit hand om kontanterna från sonens röjning av tomflaskor från källarförrådet.
Han ville göra en "insättning" på sitt VISA-kort inför stundande semesterresa, då han kunde konstatera att det var en ansenlig mängd tomglas han "hittade" i sitt förråd.
Och mor använder ju fortfarande en del kontanter, då kunde vi göra ett byte tyckte han. Sen var ju även min bil betydligt smidigare att använda till transporten, då en sportbil inte tar så många kassar åt gången. Därför lånade han den under en timma, medan han roade sig med att fylla returmaskinen hos ICA.
Nu har vi kommit fram till lunch-time tisdag och lite ljug präntas här ner, medan jag väntar på att micron ska värma matlådan. Sen får jag väl ta en liten vända och inhandla Aftonbladet i alla fall och efter arbetsdagens slut får vi se om jag orkar med second hand innan hemfärd. Men jag är så väldigt trött idag, onormalt trött faktiskt.......
Vi får se om jag ens orkar bekanta mig med de nya "familjemedlemmarna" i köket.
Blir nog snarare date med sängen känns det som.
 Fortfarande trött, inte lika drastiskt trött som i förmiddags men trött så det räcker, kan man väl säga utan att fara med osanning. Halvt kaotisk avslutning på arbetsdagen blev det också, men tittade iallafall in på second hand efter att ha matat brevlådan med några avgående sådana.
Inga fynd idag dock, men i affären hemmave' fanns TV-tidningen, så dagen är räddad. De nya vännerna som ska bo i köket, har maken fått introducera, så får väl konsultera honom om det kniper med tekniken.
Orkar nämligen inte ens tänka manual just nu........
Ska provsteka några korvar till morgondagens lunch, samt blanda pulvermos. Såpass blir det med matlagningen ikväll.........
 
Där utanför kontorsfönstret fick han stå och vila i solskenet, medan min bil fick arbeta.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0