"Andhämtning"........

....rör sig inte om förflyttning av halvstora fåglar.
Utan "rekreation och miljöombyte"....på jobbet, eller vad man kan kalla det. Ett avbrott i mathantering och leksakskaos, men definitivt ingen semester kan jag vittna om. Telefonen har gått varm hela förmiddagen och en massa lappar att ta hand om efter lunch finns också. Ska nu bara slänga mig iväg och köpa en gourmet-portion att döva hungern med, då inga rester fanns att uppbringa i kylen. Det är ju både på gott och ont......
Ska också förse mig med en meny från en av ortens pizzerior, så jag kan välja "kvällsmat" att hämta till hela gänget efter jobbet.
Hemma hade de ätit pannkakor till lunch och fikat, men nu är även alla fem pizzorna slut och soptunnan full. Tur att de kommer en dag tidigare och tömmer, mina kollegor. Detta medan jag avnjuter en fri dag som kompensation för två halvdagar jag skulle varit ledig (da'n före da'n och dotterns födelsedag dagen före nyårsafton).
Har köpt glasstårta till fika imorron, efter att vi varit i motionsspåret vid skogen och grillat lunch (korv). Får fira en dag i förväg då hemresan sammanfaller med min nästa jobbardag.
Vi får hoppas på bra väder till utomhusaktiviteten, även bonusdottern från Hörnebo skulle ansluta.
Annars har det åkts pulka i mängder och byggts en snögubbe ute på tomten, medan jag som sagt "roat mig" på annat håll.
Teve i någon form får det väl bli för en trött mormor, med en kopp kaffe därtill...... 
 
Här glufsas det pizza.......
 
Övertalningsförsök pågår för att lillasyster skulle bada med brorsorna, men hon stod på sig och "ville" duscha istället.
 
Mamma hjälper storebror med julklappspusslet, för även om han har tålamod så fanns det gränser hävdade mor.
 
Det är skumt ute, men här skymtar snögubben. Förhoppningsvis en bättre bild imorron vid dagsljus om kylan stannar kvar över natten.
 
Ytterligare ett paket från USA anlände idag.....Thank You!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0