Det mesta......

......av julpyntandet är nu klart. Bara lite "finlir" kvar, här och var. Kanske tar tag i en del bakande senare i veckan, vi får se. Inte mycket folk på loppisen idag heller, enligt kollegan som "hade vakten" idag. Dock hade hon sålt ett par vantar åt mig.
Gick ner för att vara med på månadsdragningen bland oss säljare, men den hade de redan haft då jag anlände. Något tidigarelagd idag alltså. Nåväl kollegan kunde meddela att jag ändå inget hade vunnit, medan hon återigen vunnit en hel låda kräftor. Ganska komiskt faktiskt.....
Inga har tagit hand om ett av de två köttfärspaketen i kylen, medan jag pyntade glashuset. Hon gjorde "kålpuddingsås" och vanlig köttfärssås. Större delen av veckans matlådor fixade med andra ord, förutom vår söndagmiddag. Maken åter hemma efter avslutad Möbelcup, har inte hunnit fråga vem som vann, men det kan jag ju läsa i morrondagens tidning.
Nu är kaffet klart och strax börjar matchen Newcastle-Liverpool, så mot tevefåtöljen och fortsatt färdigställande av "projektet". Får dock vila tills jag gjort klart ett "mini-projekt" som ska skickas i veckan.
Och ute viiiiiner vinden fortsatt......
 
Storkok av "kålpuddingsås".........
 
Julgris på gästspel i köket......
 
 

Kommentarer
Postat av: Äppelblom

Hallå i stugan!
Vill bara säga HEJ. Hittade din blogg när jag var ute och googlade på Ryssvillan!
Må så gott!

2015-12-07 @ 14:35:47
URL: http://skogsvandring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0