Grillning......

.......blev det så småningom, när alla var på plats runt ett-tiden. Då drog vi ut i motionsspåret, eller som undertecknad genade mellan slingorna i snöterräng för att komma fram fort. Som vanligt blåste röken i ansiktet, kvittade vilken sida man flyttade sig till, rök överallt när vindpustarna låg på.
En timma senare, en handske borttappad men med korv i alla magar (mer eller mindre bränd), började det kännas lite kallt och vi gjorde uppbrott. Jag med lånad telefon för att kunna ropa in en tallrik på Tradera av mitt favoritporslin "Country Cottage". Lyckades vinna även denna efter att ha fixat en skål igår kväll, från samma säljare.
Det är väldigt sällan detta porslin finns att få tag på, så det fick kosta lite.....
Ingen förmögenhet, men lite mer än tänkt kanske.
Nu efter att alla andra (utom jag och lillasyster) har bastat, blir det dags för Inga att fixa middag. Dock var det skönt att ta en dusch för att bli av med den mesta röklukten......
Då är vi redo för lite teamwork jag och Inga, blir säkert en alldeles utsökt köttfärssås till spagettin. Om en stund....
Imorron åker jag till jobbet som vanligt igen och stockholmarna drar norröver mot hemmet. Men bara för en kort mellanlandning, då de ska till Egypten på semesterresa i en vecka från nyårsdagen.
Håller tummarna för att resan blir lugn och lyckad.
Efter maten var det "ett sista ryck" med aktiviteter för grabbarna med morfar i pulkabacken, medan lillasyster (efter ett fnitteranfall då största storebror kittlade henne) drog sig tillbaka med pappa för att sova.
Jag ljuger lite medan diskmaskinen arbetar färdigt med förra disken, så vi kan bli av med middagsdisken också. Kokade lite spagetti till, för den var det strykande åtgång på...... men nu finns matlåda till jobbet imorron.
Vad finns att se på dumburken då, när vi kommer så långt?........
 
Ganska ok utsikt från grillstället va'?
 
Maken är förste (och ende) pyroman idag.......
 
Hela gänget samlat.......utom jag som slapp vara med på bild.
 
Korvar på gång......
 
....gott tyckte Ia.
 
.....sen tar brorsan och jag en promenad.......in i solnedgången.
 
Snögubben i dagsljus.....
 
....och "åk-rampen" testas av Leo....om och om igen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0