Men nu så.....

......är det dags att sparka igång förberedelserna. Efter en riktigt slö morron med väl tilltagen tid kvar i sängen, slumrande, är det nu dags att styra upp Inga i köket så det blir mat imorron. 
Och visst blir det lite gjort i matlagningshänseende, men har också liksom fastnat i romantiska filmer på teve.
Det får väl ordna sig.....
Ut har jag iallafall inte tänkt gå idag, för det är stormbyar och hällregn om vartannat.
Men vid närmare eftertanke är det ju fredag, vilket är väldigt positivt. Flera lediga dagar fortfarande att se fram emot. Och bra teve ikväll också....blir alltså troligen en heldag framför dumburken.
Får ta mig i kragen när Fyra bröllop...... är slut och sparka igång maken, så vi kan möblera om i köket och evakuera så mycket som möjligt ur kylen till "annexet". 
Varje jul likadant, kylen är alltid för liten och köket för trångt....egentligen. Men på nå't sätt får vi det att funka iallafall, vi får se om det blir fallet även imorron.
Sitter just nu med en kopp kaffe och en ask "Amore Mio". Detta som kompensation (om än klen sådan) för "renoveringen" i Aladdinasken. Jag vet att flera av mina vänner också sörjer den tragiska förvandlingen av "körsbär i likör" till en patetisk fläderblomsröra i cholkadkostym
Hur ska man ens kunna börja beskriva Besvikelsen, då man biter hål på det hårda chokladhöljet, bara väntande på körsbäret simmande i sin likör och istället får hela käften full av fläderblomsmet. Inget ont om fläderblom, älskar det som måltidsdryck, men vilket patetiskt försök att ersätta "höjdpunkten" i Aladdinasken.
Vissa saker bör man inte ändra på. En sån är också Janssons hedersplats på julbordet, så back to kitchen.......
 
Vad är nu detta?.......svar imorron.
 
Välkomna tillbaka, med föräldrar och lite fler släktingar ......från Hörnebo.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0