Varför......

....blir man såååå trött när man inte sover tillräckligt?
Det är ju lögn i den att komma i säng när man har ångan uppe och en "massa" kvällstid att ta till sitt förfogande för att få saker gjorda.
Nu ska jag väl inte skryta över att det blev några kopiösa mängder med göromål gjorda just igår, men ändå travar klockan iväg och det blir alldeles försent för att hinna med tillräcklig mängd sömn innan väckningen ljuder igen, till en ny arbetsdag.
En aning rörigt och många ärenden på en gång blev det dessutom där ett tag under förmiddagen, men nu är det snart matlåda......
Idag har jag varierat mig något, Ingas traditionella köttfärssås med spagettin kokad av maken. (Kallas arbetsfördelning.....)
Vanlig vardagslunk och inga stora dramatiska eller intressanta händelser att rapportera om, som synes. Men ibland kan det kännas rätt skönt också. Varje dag har sin tid , bör uppskattas, tas tillvara och blir vad man gör den till.
Det vill till att hitta guldkornen i vardagen, även om man får leta länge ibland, vissa dagar.......
Hemkomst ......och bak är det som gäller nu, får hoppas att brödkakorna blir som dom ska, annars får vi äta dom som dom ä'.
Någon form av bullar ska jag nog också ge mig på....
Joråsåatt....... en banankaka blev det också, när jag ändå hade ugnen igång och bananerna såg lite ledsna ut där i fruktskålen.
Den ska få följa med till jobbet imorron, medan det andra får kyla ner sig i frysen tills julgästerna kommer. Men vi tjuvsmakar väl till helgen iallafall........
Crasch-landning i fåtöljen för bönder och handboll strax därefter......
 
Bara ett foto idag. Ja jag är skyldig till dessa.....Inga fick ledigt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0