.....and so good!

Knappt hade syster åkt, förrän det åter ringde på dörren och ett gäng "symötestanter" stövlade in med blomma, choklad och collage om en förestående utflykt nånstans ......later on.
På med pannan och mera fika (iallafall för mig som nyss avslutat kaffe på maten), men toscatårta är ju gott ialla lägen så varför inte, dagen till ära.
En stund senare kom ytterligare en "tant" och sällade sig till sällskapet. Maken hade passat på att gå ut i det vackra vädret under tiden och hann inte hem ens tills nästa gäng symötestanter i en annan "ännu äldre konstellation" gjorde entré. Dessa tre tjejer kommer senare under innevarande år ikapp min "nyvunna" ålder och vi har känt varandra sen lekskoleåldern, så det är ett tag... 
De hade en "goodie-bag" med sig, som jag kan avnjuta nästa vecka, då jag är "ensam hemma".
Med det andra gänget har jag bara varit bekant i sisådär trettiofem år. Är äldst även i den gruppen, men någon måste ju "ta täten" så why not me then?
Nu har jag även hunnit packa min resväska inför morgondagens resa och allt "flyttgods" finns framställt. Maken hejar på Västerås för tillfället, men får väl ta tag i sin väska snart han också. Då han ska stanna några fler dagar däruppe behöver han kanske ha lite mer med sig.....eller inte?
 
Delar av första delegationen....och ja de är suddiga, men man blir väl lite darrhänt med stigande ålder har jag hört....(även som fotograf)
 
....men de här blev tydligare, så än finns det hopp alltså.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0