Anfield tur och retur.......

Kort uppdatering på kvällen........
Skulle ta bussen ut till arenan, men då den var fullsatt passerade den bara hållplatsen. Vi vågade inte vänta på nästa då det var 30 minuter emellan turerna. Gick åter till hotellet och bad om en taxi, men se det var också tämligen svårt att få tag på. Dock fick hon i receptionen slutligen napp och en Everton-supporter till taxiförare fick "nöjet" att köra oss till lokalkonkurrentens arena. Han var dock imponerad över att jag hade koll på att det fanns ytterligare ett Premier League-lag i sta'n. De flesta brukade bara säga va? när han nämnde Everton. Nåväl vi kom fram i god tid trots mycket trafik. Inledningen var mäktig med total allsång av 44.000 personer innan startsignalen ljöd och matchen slutade med önskat resultat: hemmavinst, straffmål av Gerard och Balotellis debutmål i ligan för Liverpool.  
En icke så hett önskad ganska lång promenad innan vi fick tag på taxi tillbaka till centrum och en olidlig väntan på en hamburgare till kvällsmat hos Burger King avslutade kvällen innan vi tog oss tillbaka till rummet. Ska nu försöka sova efter upplevelsen och i den hårda sängen........
 
Jo vi har ätit fish & chips....igårkväll.
 
Imorron kanske vi ägnar lite tid åt en annan av stan's sevärdheter, vem vet? Detta är en bild gjord av godis, nere vid Albert Docks i just det...en godisaffär.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0