Avslutat "akutflytten".........

.....men det var ju ingen bråska tydligen, eftersom enhetschefen ringde med anledning av dödsfallet och beklagade, men upplyste även om att man fick betala månadshyran för nästkommande månad också.
Men nu är det gjort och det kommer att vara klart för inflyttning av ny hyresgäst från detta månadsskifte, så eventuellt kan vi få tillbaka viss del, om någon nappar på erbjudandet snabbt.
Kanske lika bra att ha allt undanstökat också, så man inte behöver gå och tänka på det. Men en aning mör känner jag mig allt, trots att vi har lejt ut städningen.
Mycket pyssel är detdessutom blir det till att övertyga syster om att hon visst vill ha några minnessaker. Imorron tar vi begravningsförberedelserna  med begravningsbyrån, sen blir det laga mat och baka.
Idag har jag dessutom varit "uppe i ottan" och fixat till håret (så gott det nu går) med hjälp av en snäll frisörska som började tidigare för att hjälpa mig, då alla ordinarie tider var slut för veckan.
Var nu i eftermiddag och lämnade in den långa köks-skåpsdörren (gick inte att få med den om vi var två i bilen), resten tar vi imorron. Maken passade på att ta en promenad i det "vackra vädret" och visst åkte jag till second hand istället, men lämnade mer än jag bar hem.......
Nu somnar jag nog såsnart jag satt ändan i fåtöljen framför TV:n, men må så vara då!
 
Fina fisken till lunch idag, fixade Inga (eller ugnen) lagom till i skidorna.......
 
En hel del dojor att sortera.......
 
Uppmuntringsbrev i postlådan......
 
....och här är en mini-tavla som jag har ärvt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0