Födelsedagskalasdags......

...i Hjo, då min syster firar att hon fyller 57 år. Det sägs att hon är min lillasyster, men hur kan nu detta vara möjligt, då jag inte är en dag äldre än sådär fyrtio. Jo det finns olika sätt att förtränga verkligheten, men man kan ju bara helt sonika köra på "jag är inte äldre än jag känner mig" och talar jag (nästan) sanning.
Idag har jag varit i skolan och gjort lite nytta (hoppas jag) och vädret gör väl sin nytta, ser det ut som. Snön är nästan helt väck och med hjälp av blåsten som härjat det senaste dygnet, har isen på sjön börjat spricka upp också. Visst är det tidigt i almanackan ännu, så några "bakslag" är väl bara att räkna med, men våren "står för dörren" inom överskådlig framtid iallafall. Och ljusare blir det för varje dag som går, bara det är att njuta av......
Favoritdag på ingång imorron, fredag och inbokat fikabesök på eftermiddagen att se fram emot. Sen har kompisen landat (i förrgår) från södern, där kan det nog också bli en date snart om jag har tur.
Satt hela kvällen igår och kollade efter en tapet som skulle passa i vårt snart nymålade kök, men det existerar ta mig f...n ingen som duger till mig. Hur många varianter som helst finns, men ingen som jag vill ha. Vari ligger felet? Är jag för kräsen, har för bra smak, eller vad.......?
I mitt huvud finns en diffus skiss över hur den SKA se ut, men hittills har jag inte ens kommit i närheten av det, eller hittat någon annan som känns gångbar.
Två alternativ kvarstår som jag ser det, fortsätt leta eller anpassa smaken till utbudet. Bråttom är det ju inte, så det får bli första alternativet ett tag till.........
 
Klar igår (ca 2 år) och som jag skrev på Facebook, mindre restgarner i puffarna, men fler tröjor på stången...
 
Precis uttagen från ugnen, lagom till fika imorron........(och ikväll mmmm....)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0