Hur fort ......

.....blir det inte söndag och snart dags för en "slav"vecka igen. Har jag tagit vara på ledigheten då och gjort det bästa av all fritid? Ja det beror väl på vem man frågar, men hyfsat mycket har iallafall hunnits med (tycker jag).
Visst hade det gått att klämma in lite till, men nån gång måste man få känna sig åtminstone halvnöjd.
Genomgång och gallring av bl.a. julgardiner och dukar, som i sin tur gav lite utrymme för lagring av andra nyttoprylar, Liverpool vann sin hemmamatch, systrarna Helgesson gjorde bra ifrån sig på EM och Ias experimentklänning blev klar. Sen "poppade det upp" ett annat Ia-projekt direkt på detta, som är halvfärdigt redan.
Äta färsk fisk till middag och räkmacka som lördagsmys, ha valfri längd på sovmorronen, disponera min dag som jag behagar.......
Skulle lätt kunna vänja mig vid denna "rutin", men det är nu inte möjligt, på grund av min ringa ålder (hahaha! vilken galghumor).
Fick ett brev där det skulle göras ett nytt val till att placera pengar inför pensionen. Men när ska man få "njuta frukten av" sina briljanta placeringar? Den frågan mal ständigt i detta huvud, såsnart jag är i vaket tillstånd.
Min vana trogen blev det sent även igårkväll, då jag företog mig att  fixa en del internetbetalningar, varav den ena var en beställning av kombinerad vhs/dvd-spelare. Vi köper en ny och syster får köpa vår begagnade, på så vis sparar vi båda lite kosing. 
Därpå slutbetalade jag "tjejernas" rekreationsresa och bokade p-plats vid flyget, inför den stundande fotbollsresan. 
Tur att man har skaffat sig några saker att se fram emot, då vädret inte heller idag lyckas muntra upp mig.
Nu väntar slutförandet av godman-redovisningen för gångna året och ett nytt försök att ta sig in på Tibro kommuns hemsida, vakansplaneringen (fått nytt lösenord, får vi se om det är tillräckligt).
Man ska nämligen lägga in när man kan jobba.....och det kan jag nästan jämt, då behöver det ju synas hos poolen).
Lite skidor på TV kanske och nå't mera skåp att sanera, kan vara ytterligare en möjlighet att spendera vad som är kvar av dagen.......
 
Projekt Ia, senaste experimentet......
 
Elvakaffe.....tillika frukost.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0