Oväntad vändning......

Uppenbarligen var vi väldigt trötta efter resan igår, för vi sov som små grisar till över tolv. Då hade ju förstås jag varit uppe vid åtta-tiden och pillat i mig Alvedon mot huvudvärken som anlänt under natten.
Bra att jag slapp sådan då vi var på resa iallafall. Det blev brunch istället för frukost, med "half" english breakfast på menyn. 
Sen var det hög tid att åka iväg och fylla på i kylskåpet inför helgen. Först ut var dock fisk till middag, på makens begäran och den smakade så småningom väldigt bra, när det väl fanns tid att laga den. För bäst som jag gick mellan hyllorna där i mataffären ringde telefonen. Det var från mors boende igen och hon hade blivit sämre. Ny medicin skulle sättas in, men det är så illa att de inte tror hon kommer att klara sig.
Hem med alla varor, hämta maken och åka till Hjo blev det alltså. Hon sov när vi kom, jag försökte få kontakt med henne men det gick inte. Med hjälp av personalen fick jag dock lite respons efter ett tag, så hon förstod att vi varit där iallafall. Imorron ska syster göra ett besök och extra vak finns tillsatt framöver.
Bara att avvakta......
 
Regnbågsfilé med skaldjurs- och vitvinssås, smakade utmärkt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0