"Te'ress"........

....för en liten utflykt. Vilket är västgötska och betyder: Att jag är färdigpackad och klar för fotbollsresan. Men jag får invänta morrondagen innan det bär iväg, till Liverpool.
Betraktar detta som en födelsedagspresent till mig själv, uttagen två veckor för tidigt. Men man får passa på medan man "fortfarande är ung" och orkar. Snart passerar ju tanten nästa streck och då återstår att se vad man orkar med. En rekreation i glada vänners lag till solen kanske......
Har passat på att ta en mini-promenad i solskenet. Det blev tur och retur brevlådan vid affären, för att posta årets god man-redovisning, som äntligen blivit färdig.
Maken fortsatte upp i skogen, då jag vände hemåt. Medan han var på sin vandring hann jag dock att åka till återvinningen med skräp, dammsuga huset och putsa vinterstövlarna, innan tjänstgöring vis spisen tog vid. Middagen var nästan klar då han "trillade in".
Kanske blir det ett uppehåll i ljuget några dagar, eftersom jag inte vet om tiden räcker till, internetuppkoppling finns enkelt tillgänglig, eller om vi väljer puben istället.
Hursomhelst blir det nog en hel del foton och film från både fotbollen och staden i sig. Rapport kommer.......nångång!
Nu ska jag "ladda" med matchen på teve mellan Manchester United och West Ham. 
 
Igår kväll blev denna tröja av restgarner klar.....
 
....och idag har jag funderat, plockat ihop och provpackat. Stänger väskan imorron....... (jodå -det går, har testat.) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0