Annat roligt......

..... har jag ägnat tid åt idag. Ett litet återbesök för kontroll av "bakvägen" (efter renoveringen i höstas) stod på schemat idag och det medförde en resa till Falköping den här gången.
Aldrig besökt nya sjukhuset där förut, bara det gamla uppe i centrum som tonåring för att få allergisprutor en gång per månad (fanns ej barnavdelning <15 år) i Skövde på den tiden.
Lätt att hitta och fastän jag var en hel kvart för tidig, stod de och väntade på mig. Snabbt och enkelt? Ja trots omständigheterna får jag väl ändå tillstå detta, för det blev lite finjustering av höstarbetet i Skövde. Kommer väl att kännas nå'n dag......
Fick sedan lunch i Torbjörntorp hos en f.d. kollega och hennes familj. Smakade väldigt bra och en bäbis fick jag också träffa, den som föddes när mormor, jag och en till var på trip till Polen.
Igår lyckades jag till slut färdigställa både stickprojektet (nu på väg till Stockholm) och en kjol till mor. Mycket tyger har jag.......också! Hon kommer inte att bli nöjd det vet jag redan, men av praktiska skäl måste det ändå till.
Har inte hittat några färdiga att köpa än, men de kommer heller inte att bli godkända "så spela roll"........Läste TV-tidningen igår eftermiddag och vid 18.30 bänkade jag mig för att se handbollsmatchen Sverige-Egypten. Men se den var redan färdigspelad, för de hade tydligen skiftat matchernas start-tider.
Grundlurad alltså, men vad göra åt det? Inte mycket.....
Fredag är det iallafall och maken drar till Fagersannas innecup i fotboll för damer strax. Kanske ger jag mig på ytterligare en kjolvariant "åt personalen", som tar hand åt mor.
Senare blir det "På spåret" och deckaren "Shetland", eventuellt även Skavlan. Vi får se.......
 
"Skapelsen" en hängselkjol med inköpta tights till, för liten sa morfar även denna gång......får vi se.
 
Tranor som dekoration vid sjukhuset i Falköping
 
Mätt och med Torbjörntorp i backspegeln, återvänder jag hem.
 
Och här flyger planen över vitklädda hustak.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0