En kjol till.....

....blev det under kvällen igår. Så idag hade jag två stycken att leverera till mor. Personalen tyckte att de såg användbara ur och till mor sa jag att hon inte fick titta på hur de var sydda. Hon har ju alltid sytt det mesta i sin garderob och var väldigt noga med fina sömmar och sånt. Stannade inte mer än tio minuter, men idag verkade det lite muntrare än sist iallafall. Skulle vidare till syster, (då hon senast inte var hemma) för att samla på mig lite redovisningsmaterial och fick då ge henne i uppdrag att besöka mor snarast. Mor hade slut på kontanter och det kan vi fixa via systers konto, så hon får ett viktigt uppdrag att utföra.
Innan jag kom så långt, hann jag med second hand i Hjo. Idag fick det bara bli den ena, för se tanten hade inte satt väckarklocka och maken är inte till nån hjälp på den fronten heller: Att komma upp tidigt!
Ordentlig sovmorron med andra ord, men bäst att passa på när John Blund är på långvisit. Han har ju så förgjordat bråttom numera annars.
Var även nere vid hamnen i Hjo och tittade på en vredgad sjö, det var mäktigt.
Maken är hemkommen från dagens fotbollspass i Idrottshallen, där jag släppte av honom vid lunchtid. Nu puttrar sötpotatis och morötter på spisen för att bli soppa, som jag fått recept på av "fredags"-läraren.
(Min handledar-lärare är ledig fredagar, men då är jag i parallellklassen istället.) Hon hävdar att den är väldigt god, vilket vi nu strax får bedöma också.
Sen blir det handboll.......hoppas jag iallafall och Harriet Andersson på slottet, tätt följt av unge Morse.
 
Full fart på vågor och måsar......
 
Lite isbildningar vid stranden.....
 
.....och vitt skum på bryggorna, hos dom som har sjötomt.
 
Hoppar nog över picnic idag  tror jag.....
 
Sorry Eva, inte detta hushålls favorit.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0