Hur man lurar sig själv.......

.....att röja i huset. Man börjar med ett begränsat projekt typ: Nu ska jag äntligen ta tag i garderoben som svämmar över, för jag använder ju faktiskt inte på långa vägar alla plagg som hänger, eller ligger därinne. En sopsäck senare har man kommit igång och funderar på var det kanske vore kul att "riva" härnäst.
Jodå, precis så lättlurad var jag idag i min ensamhet, då maken åkt på fotboll. Och långt efter att klockan har passerat midnatt, med en ansträngd rygg har jag rivit lite både här och där, samt reducerat prylar "pö om pö".
Nu återstår att se om det straffar sig efter en natts sömn, (som jag har förhoppningar om ska bli effektiv) då jag är ganska mör.
Maken har börjat fota av alla sina cd-skivor, för att testa om de går att sälja på Tradera. Numera har han ju musiken på datorn, så samlingen tar bara onödig hyllplats har han kommit på. Ja vi får se vart allt detta slutar......
Tomma hyllor? Nej det är det ingen som helst risk för.
Ny dag, nya uppgifter: Ägg kokade, biffarna i ugnen, stekpannan svalnar på altanen (varför då!?) och frukosttallriken dukad.
Nyfiken tant "kastar sig" över Facebooks uppdateringar......vad har hänt, om något.
Kanske smartare att titta i web-tidningarna, men på något sätt har dom blivit sekundära i rutinen. (ha!)
Sen tar vi mailen, där brukar det för det mesta bara vara reklam för spel och lån. Det kvittar på nå't vis hur många unsubscribe man skickar, de är som ogräs....... 
Solen skiner idag och det blåser inte, bara fläktar lite.....man borde......men vi får se. Många måsten att skylla på finns det.
 
Vilka färger ska jag spara? om några.... ok blå och aprikos, tvärtom alltså!
 
Biffarna solar sig.....
 
......och frukosten klar, mot datorn.
 
Solsken och lätt bris.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0