Mer snö........och sanningar.

.....får vi idag, helt utan att ha begärt detta. Är väl bara att glädjas åt den finkorniga varianten som behöver lång tid på sig för att fylla upp, så det syns nå't nämnvärt. Vill till att mentalt hitta en positiv vinkling av problemet. För inte önskar jag mig mera snö, ingen alls är den bästa varianten i min värld. Men bevisligen fanns inte detta alternativ idag.
Skolan avklarad, maken var chaufför idag och utförde sina ärenden medan jag roade mig med undervisningen. Nu tog hans grejer inte alls lång tid egentligen, men han lyckades ändå fylla tiden fram tills jag beställt hemresan.
Inga fixar just nu kassler i ugn och strax ropar hon säkert till bords.
På hemvägen stannade vi vid bageriet, köpte årets första semlor......och sista sa maken. Detta beroende på att vare sig han eller jag bör äta sådana egentligen. Något olika orsaker ligger till grund för det uttalandet, men sanning är det "all the same". Tur att man inte är totaltokig i dessa bakverk då kanske. Känns inte som någon svår uppoffring med andra ord, men en per säsong (eller två....) kanske ändå är ok. 
Om vi ska hålla oss till "dagsens sanning" ett tag till så behöver det städas, eller åtminstone dammsugas och tvättmaskinen har precis fått en ny uppgift att lösa. 
Fortsatt eliminering av prylar kommer att stå på agendan ett bra tag famöver, men varierande effektivitet på den fronten är nog realistiskt att förvänta sig. Lite i taget är mottot.......
Dumburken bjuder ingen sport idag, men kanske finns det nå't annat av intresse. 
Men först lite kaffe, följt av en aning.... prylröjning.
 
Utsikt från passagerarsidan, snart hemma .....
 
Vad bjuder du på idag då? Har du mera pommes frites kanske.....?
 
Här ligger dom i påsen och väntar....på varm mjölk.
 
Jodå, brödet var väl sådääär....men vad händer därnere vid vattnet tro?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0