Näst bästa........

...dagen i veckan är här, med sovmorron i bagaget. Det var skönt och behövligt. Dessutom ägnade jag två timmar av fredagseftermiddagen till samma sak, vilket var en nödvändighet.
Inte lika nödvändigt däremot känns den snö som kommit under natten, inte så mycket visserligen men bara en bråkdel är för mycket enligt min åsikt (som numera är välkänd antar jag).
Fortfarande kommer det vit nederbörd, men i ringa omfattning. Alltid något att ta fasta på och se som positivt, för det kunde ju ha vräkt ner.......
Blir nog en resa till Tibro och second hand, har lite att lämna och sen vet man ju aldrig om det är idag jag ska springa på Fyndet.
I eftermiddag blir det Liverpool på hemmaplan (på TV), men nu är det inte långt kvar tills det faktiskt blir på plats.
Startar dock med systrarna Helgessons fria åk i konståkning, som uppvärmning till fotbollen och hoppas det går bra för dom (också!).
Jodå jag har varit på second hand och lämnade där in en kasse. I dörren påväg in gick dock papperskassen sönder och alltihop hamnade i snön och "blockerade" dörren. Två tjejer i tonåren, som kom färdighandlade inifrån affären hjälpte mig direkt och allt blev snabbt förpassat till inlämningslådan inomhus.
Sen fanns det lite smått och gott idag att köpa istället, så ingen risk att det blir tomt i huset på ett tag till (haha!)
Fiskaffären fick också ett besök, så vi har ätit rödspätta till middag och som lördagsmys blir det räkmackor.
.....och snöandet fortsätter, det var uppehåll nå'n timma men nu har det börjat igen, dock fortfarande i blygsam skala, som tur är.
 
Middagen på bordet......
 
"Klar" igår....ska bara justera den lite efter kontakt med produktprovarens assistent....
 
....den förra var lite trång (by the way)
 
Lördagsmys att se fram emot.......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0