Naturligtvis......

.....gick det inte ens att söka till högskolekursen, som jag skrev om igår. Den var nämligen inställd, fick jag se då jag skulle skicka iväg min ansökan idag. Men kanske lika bra det. Så behöver man ju inte bli besviken om man skulle komma med men ändå inte får gå den, på grund av idiotiska arbetsmarknadsregler.
Ute blåser det fortfarande, men solen skiner iallafall. Ska väl så småningom ta itu med shoppingkassarna från igår, men har inte riktigt kommit igång än.
Vaken har jag dock varit i några timmar, men är lite seg i största allmänhet. Fick se i tidningen att second hand faktiskt var öppet (trodde de hade stängt över alla helger) men besinnade mig och avstod från shopping (idag iallafall).
Lite påtår av kaffe får det bli, sen ska prylarna sorteras och magasineras för framtida presenttillfällen.
Kaffet urdrucket och prylarna fixade för arkivering. Det tog sina modiga timmar, men nu har jag "dokumenterat läget" så det bara är att läsa status framöver. För kommer ihåg hur och vad som redan är påplats, kommer man inte ihåg numera. Allrahelst då man är ute i såååå god tid.
Sen har jag bara "lager" på några få ställen, så har gott hopp om att läget ska vara under kontroll.
Middagen aväten, vi fick tacos och nu blir det nog dumburk med stickning. Det "poppade upp" ett designprojekt i skallen igår och jag har redan startat det. Återstår att se hur det blir, men inne i huve't på mig, är det bra.
Återkommer med resultatet sen......
 
Repris från igår, för det ser likadant ut idag.......
 
...även på den här fronten är det repris, med tillägg av kajor och skator i mängd.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0