Ny teve.......

....och (än så länge) lånad dvd, har sonen och jag varit hos syster/moster och installerat. Det blir ett litet dilemma då hon gärna vill kunna titta på sina filmer men inte vill ha några nya apparater. En aning besvärligt då de gamla "har gjort sitt" och inte går att reparera.
Nu löser sig väl det hela rätt snart om tiden får gå lite, men just idag uppskattade hon inte vår hjälp direkt.
Dock måste vi återkomma i ärendet, då allt inte gick att fixa till på stört. Men det går att titta på alla dvd-filmer iallafall sålångt. Video får vi klura på ett tag till hur vi ska lösa utan att betala skjortan.
I skolan i parallellklassen idag, var det övningar på hur man beskriver vägen och i vilken ordning orden i meningar ska placeras vid exempelvis frågor.
Imorse ringde vårdcentralen där jag hade tid hos en distriktssköterska, hon var sjuk så jag fick ta en tid mitt i skolarbetet istället, för att få ordning på "hornet" (skinnbit som börjat växa till sig och göra ont) mitt i pannan. 
Nåväl det fixade "vikarien" hyfsat snabbt och enkelt, samt begåvade mig med en plåsterlapp på stället.
Maken hade order om att fixa middag och den är nu uppäten. Jag har landat här hemma igen, men är sååååå trött att jag somnar mitt i ljuget. Får bli en tupplur, så jag orkar med "På spåret" och annat fredagsmys lite senare.
"Later folks" är det som gäller alltså........
 
Torsdagsmys......
 
Gamla Tibro i miniatyr på vårdcentralen....
 
 
......Stationen med tåg......
 
 
Gamla Posten (Dojan) och Lilla torget.
 
Här är några videos vi ska söka efter på dvd istället.
 
Syns dåligt, men en ny variant på and på besök idag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0