Sömnlöshet och annat kul......

....ägnade jag mig åt inatt. Ihållande huvudvärk stod på menyn, med tillfälliga smärtimpulser "som extra grädde på moset", även dessa i huvudregionen.
Följden av detta blev ingen gratistjänstgöring på skolan idag och lagom till lunch var jag väl någotsånär människa igen. En kompis ringde strax därefter, ville ha lite kaffe med prat och det kunde väl muntra upp en aning tänkte jag, vilket det gjorde.
Allt möjligt och omöjligt avhandlades innan det var dags för henne att dra hem och äta. Det skulle även göras i vårt hus (dillkött mmmm....). Det sista vi hade uppe till diskussion var mina nyinköpta "haremsbyxor", som hon gärna ville ha likadana, så vi stämde träff igen för en snabbtur till Tibro för att fixa detta, samt gå på second hand som bonus.
En lagom utflykt efter en tung dag och nu är det bara att ladda om inför morrondagens skola och hoppas på John Blund-date inatt, samt värkfria kroppsdelar (så gott det nu är möjligt att uppnå, för en gammal tant).
Fick nyss ett mms på mobilen, med bild på min produktprovare in action.Hon har blivit så stor, bara sen i julas....
I "julkriget" har maken tampats med att lagra julgransbelysningen i låda, han vann till slut och nu är det bara några gardiner kvar.......
 
Mannekäng i mormors experiment......
 
Några andra nya alster, klara senaste dagarna.
 
Makens utmaning.....
 
Mina fynd idag, två lampor och "gummistövlar" i keramik.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0