Arbetsordern.......

....till Inga, den är ganska omfattande vid det här laget. Nu till lunchen har hon fått en väl tilltagen shoppinglista och likadant blir det imorgon. Vi får se om hon hinner äta matlådan också, men den går annars att ta i små tuggor medan man väntar på nästa samtal, här vid datorn.
Det är ju redan praktiserat med frukostmackan, så lite pasta och en gaffel löser nog utfodringsproblemet även till lunch i så fall.
Alldeles för en stund sedan började solen titta fram, men nu sådär lagom till lunchärendena kom det en riktig störtskur. Därav lite ljug i väntan på att det lugnar ner sig, för genomblöt vill jag inte avsluta min arbetsdags sista timmar.
Även om det är mycket att göra ska det bli kul med långväga besök. De är "redan i krokarna" för jag fick ett meddelande på Facebook igår att de var i Skövde hos en annan avlägsen släkting. Sen ville hon ha vår adress och det kan ju vara bra om man ska hitta hit......
På fredag vid tolvtiden dyker de i alla fall upp, om de hittar. Men i GPS:ens tidevarv ska det väl inte vara något bekymmer.
Ibland är det skönt att vara kort i hu'vet, idag är en sån dag. Har precis fått håret avklippt och har dessutom lagt in sill, gjort sillsallad och "ljugit". Tror att det får räcka för idag. Imorron får jag säga till Inga på skarpen, så det blir nå't gjort.
Men ikväll när jag föreslog att hon skulle sy nya överdrag till stolskuddarna i glashuset sa hon nej.....
Så det får väl duga med de gamla solblekta, trots att jag har köpt nytt tyg.
Nu ska jag bara va' ett tag........
 
Det får vila ett tag till....tyget.
 
Man får lagra lite varstans, när man "storhandlar".
 
...och i trädgården finns det både små och stora fåglar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0