Då var det dags igen......

....att gå upp i ottan och bege sig till jobbet. Det känns faktiskt som en av mina kollegor sa: "Det är bara fredag och måndag". Helgen bara försvinner i ett "huj", men det ska också sägas att själva arbetsveckan tickar nästan lika fort.
Idag var chefen tillbaka för en veckas "inhopp" innan han åter har semester och tur var väl det.
Inte ens i semestertider slipper man ifrån att folk blir sjuka och då är det ju extra skönt att någon med mer rutin av verksamheten kan styra upp omflyttningarna på "distrikten".
Lunchen var det heller inga problem att göra slut på, bara att dra till affären för en del matinköp och lite matlåda i magen, sen var den förbrukad.
Mötte kompisen i matbutiken och vi lyckades nästan rasera en pall med schampooflaskor. Dock hade det inte rasat ännu tills vi hunnit ur affären, men det dröjer nog inte länge.......
Var tvungen att fylla på med en del ätbart, då hushållet ökar med fyra personer imorron och ytterligare en kommer till torsdag. Får se till att baka lite vid hemkomst också, så inte allting hopar sig i nästa vecka heller.
De långväga gästerna (nästnästa helg) känns som att jag vill göra lite extra för och laga så mycket genuint svenskt, hemmagjort som möjligt.
Tårtbotten till jordgubbstårtan är klar och precis nu ringde korintkakorna från ugnen, samma sak där, klara.
Sen har maken gått ytterligare en rond mot "flygande bajsmonstret". Då spikmatta inte hjälpte mot problemet, har han nu byggt för, så ingen bräda finns att sitta på.
.....och snart somnar jag nog i min fåtölj till teven, ska grunda med lite soppa till kvällsmat bara först.
 
Lite trevligare motiv idag: "Heja Sverige-rabatten"......
 
....följt av blommande squasch och isbegonior.
 
Clematis i all sin prakt....
 
.....maken på "krigsstigen"......
 
.......och nybakat på spisen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

härliga bilder! :D

2015-07-20 @ 18:35:09
URL: http://dreamspo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0