En dag till......

.....har passerat, nu halvvägs in i veckan och idag ska symötet ha fika-möte i Falköping. Men jag känner mig fortfarande trött och är inte helt återställd än från förkylningen. Ju äldre man blir ju längre tid tar det att "komma igen". Det är i alla fall min erfarenhet och speciellt om man åker på något sommartid.
Därför nödgas jag att avstå från detta nöje, för att vila mig i form till nästa arbetsdag-torsdag. Nu var det några till som inte hade möjlighet att delta, så halva styrkan får fika åt oss andra också.
Det har regnat hela morgonen, men nu bryter solen igenom lite och reflekterar i bakrutan på min bil, utanför kontorsfönstret.
Inga fuskade lite igår, köpte färdig potatisgratäng som hon stekte köttfärs till, att lägga ovanpå och toppade sen med ost för ugnsbakning. Det är vad som står i micron just nu, till lunch.
En hel del kunder har ringt under morgonen och den "sparade" utmaningen från igår är under lösning. Ibland hjälper det att "sova på saken".
Förutom vila vid hemkomsten, blir det riktig matlagning....... hemmagjord köttfärssås (med egen odlad persilja) och spagetti till lunchlådan imorron. Kanske till och med gör iordning så mycket att det räcker i två dagar....
Sen väntar husletande på burken och Barnmorskans äventyr i East End.
....och bäst som det regna.....kom det en skur.
 
Lunchpromenad?.......Nej tack!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0