Föga inspirerande.......

......mat i dagens matlåda, rester från "restätandet" igår (från dagen före). Men jag behöver ju inte sitta och jobba hungrig, resten av dagen iallafall.
Imorron ska jag bara ta med lite soppa och en macka. Maken ska sen ha middagen färdig tills jag kommer hem (värma det som Inga fixade till igår kväll, samt fixa tillbehör).
Idag har jag dessutom varit och handlat lite på lunchtimman, som inte blir en full timma ens engång. Jag "råkade" titta på mailen som kommit medan jag var ute och konstaterade att om jag fort som attan ringer bilen, så behöver han inte åka så mycket extra, på den vägen blev det och en kvart passerar fort ibland.
Nu är det någon timma kvar att arbeta innan jag måste ta "omvägen" om Hjo, före att jag kan komma hem och starta "röjningsarbetet". Jodå, maken har nog redan satt igång, men det finns mycket att göra. Nu är det inte på något vis med anledning av barnbarnens vistelse, det behöver röjas (ja lite kanske) men "underhållet" är väl sådär lite allmänt eftersatt om vi säger så.
Sen vill man väl "imponera" på långväga gäster så gott det går, eller snarare ta sig i kragen och få vissa saker gjort och då är det bra att ha "gästerna" att skylla på, för att få tummen ur....
Men först en tur till syster, undrar vad hon har för go'fika? Beställde i alla fall sådan när vi spikade datumet.
Fick mackor med allt möjligt gott att lägga på dom, sen blev det jordgubbar med grädde som avslutning. Kom inte hem förrän halv åtta och känner mig ganska mör........
 
Förrätt till kaffet, efter att ha fixat en del pappersarbete.......
 
....och efterrätt innan hemfärd.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0