Kontraster......och katt.

....angående arbetsmängden, har jag upplevt de två senaste dagarna. Har haft det relativt lugnt gentemot hur det var de första veckorna, då var det ett inferno av telefonsamtal, lappar och ovant datasystem. Nu har jag faktiskt kunnat andas och tänka lite mellan arbetsuppgifterna. Alltid kan man kanske komma på något nyttigt i förbättringssyfte för framtiden.
Dock har flera av mina kollegor därute på fältet, haft det tufft. Mötte "min" sopbil igår kväll då jag kom hem från extra shoppingtur efter jobbet. De hade flera timmar kvar att göra, då var klockan redan halv sju och regnet började dessutom strila som en liten extra "bonus".
Kan kännas lite orättvist, men har hört att livet inte är rättvist så.......
Ja vissa saker kan man påverka och andra inte, bara att ta vara på "den extra tid" jag får, förbereda och tanka energi till nästa arbetsanhopning. Vilka kommer i vågor verkar det som, typ den berömda ketchupflaskan.
Ska idag på hemvägen hälsa på hos en kompis och träffa en väldigt speciell katt, som är på besök hos henne.
Ser fram emot detta, men än så länge är det några timmar kvar efter lunchen att ta tag i den administrativa biten av sophanteringen. Känner mig priviligierad över att inte behöva ta aktiv del i det praktiska arbetet.
Nu har jag träffat Katten Sabeltand och det var en mycket vänlig och sällskapssjuk dam, sen fick jag både kaffe, jordgubbar och glass på verandan till trevligt sällskap. 
Vi bestämde att klockan sju häller vi upp varsitt glas vin och skålar för....alltid något.
En kaka i ugnen och en bakpotatis att se fram emot till teve-tablån, där jag tror att även Ernst eskapader ingår idag.
 
Får jag presentera Katten Sabeltand.....
 
....som gärna njuter i soffvrån på filten.
 
Och på hemvägen passade jag på att titta till tre tunnor. De sköter sig bra och pryder sin plats där i förgrunden till båthamnen. Hela, rena och inte alls fulla......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0