Sitter här och funderar.......

......på loppisen i Fagersanna, för det är ju redan lördag igen. Folk passerar mest hela tiden, inga mängder men det blir aldrig riktigt tomt.
Maken anlände hem igår vid halv åttatiden, med sms-uppdraget utfört. För den nyfikne kan berättas att det var order om att inköpa en låg hylla på Ikea, med namn Kallax.
Och nu när han var så redig och handlade denna, får han som bonus montera den därhemma medan jag vilar upp mig på loppisen. Men först ska han tvätta innertaket på förstukvisten, för dit har (sedan nån vecka tillbaka) ett "flygande bajsmonster" hittat och dekorerar nu varje natt även vår trappa rikligt. En "spikmatta" fick det bli på balken och nu får vi se om det fungerar.
Inga fixade allt "mormorsbiffar" igår och middag dessutom till idag. Dock hade inte ordern om att koka potatis till min hemkomst registrerats av "Inge", så nu sitter jag här i väntans tider och knackar på datorn, helt utsvulten. Men den som väntar på nå't gott.......vilket idag är "kålpuddingsås" med lingonsylt och nämnda potatis.
Då jag imorse öppnade upp Facebook, fanns meddelande från dottern: att hon skickar ner make och barn till landet några dagar tidigare än beräknat, medan hon stannar i sta'n och jobbar klart veckan ut.
Ja att jobba i juli är inga som helst problem, bara skönt. Att slippa vara ledig när alla andra är det, trängas och betala dyrt för allt. Bättre att ha något framöver att se fram emot......
Funderingarna då? Jo det rör sig om en eventuell utbyggnad av huset. Ska rita lite och sen fråga kunniga om kostnad och möjligt utförande.......innan vi tar slutgiltigt beslut i saken.
Bygga eller inte bygga......
Nu är vi mätta i magen och har mätt lite på funderingarna. Så en kopp kaffe, ställa nya hyllan påplats och sen titta på kommande möjlig semesterresa till våren känns som en bra plan......
 
Gårdagen slutade såhär.......
 
......och här blir det bra för den nya hyllan. Nu återstår bara "finliret", men morfars kista har fått ett hem igen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0