Söndag och avfärd.....

.....för stockholmarna för den här gången, men de kommer snart tillbaka. Redan på lördag anländer de igen och "tar stafettpinnen" från våra amerikagäster. Vi kan hoppas att de hinner mötas innan amerikanarna drar vidare på sin släktforskarturné, som vad jag förstått innefattar bland annat Småland, men även Danmark.
Full rulle har det även varit idag ända fram till alldeles nyss (vid fem) då de påbörjade hemresan.
Mellanbror och jag åkte ner till loppisen en stund vid stängningstid. Han för att göra nå't mer fynd (hittade en militärpistol i plast) och jag för att hämta hem tröjorna samt vinsten.
Och det var faktiskt vinst på riktigt dag, några hundralappar efter att bordshyran var betald.
Nu återstår en vecka med iordningplockande, städ och diverse annat småplock i hemmet, förutom all  matlagning som jag bestämt mig för att göra. 
Igår kväll köpte jag flygbiljetter till våren hos SAS, närmare bestämt till mitten av april och till Nice. Har skrivit kontrakt och betalat deposition på en semesterlägenhet i centrala Nice, nästa semester.
Men först ska vi se fram emot höstens resa till södra Spanien.
Imorron väntar jobbet igen, chefen har semester så jag är återigen allena på kontoret. Men jag hoppas verkligen att han får koppla av sina två kvarvarande veckor, då det var lite si och så föregående ledighet.  
Jag ska sedan åka till Hjo för ett möte med min syster. Vi ska ordna med dokumentation av bodelningen tillsammans med den extra tillsatta gode mannen rörande dödsbofrågorna runt vår mors bortgång.
Sen blir det nog en snabbshopping på Hem&Hobby också innan hemfärd. 
Nu ska jag "titta ikapp" de teve-program jag spelat in från helgen.........
 
"Taxi" släppte av kryssningsdeltagarna för kvällstur till sjön Viken, med supé. Vädret var ju sådär som synes, men maten var bra sa dom.....
 
.....och "stackars" oss som fick roa oss själva med spel på telefonerna nästan hela kvällen, för lillasyster hade bestämt att nattningen av henne (på två morföräldrar) skulle ta minst två timmar denna lördag.
 
Tittut därinne i köket, vid frukostbordet. Snart kommer jag och storebrorsan, ska bara larva oss lite först.....
 
.....och här är vi allihop efter frukostätandet.
 
Dom andra åkte och badade, så mamma och jag plundrar vinbärsbusken istället.
 
....sen tar vi en fika på altanen tillsammans.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0