Strandskator och nygammal affär......

.....utan strand bevisligen, har jag lite då och då utanför kontorsfönstret. Idag var de ända framme i rabatten och kollade läget, förut har jag egentligen bara hört dom.
Tre stycken till antalet var det i alla fall och någon strand befinner de sig inte på, utan i ett industriområde ungefär en kilometer från ån. Vet inte hur de har hamnat här, har sett dom förut andra år. Men då lite längre bort vid Arbetsmarknadens lokaler en bit härifrån uppåt gatan.
Med andra ord så "anpassar" sig fåglar till alla möjliga och omöjliga miljöer, långt ifrån sina naturliga "domäner". Vilket vi också ser hemma i Fagersanna, där det är alldeles för mycket av många sorter, numera.
Maken hade beställt personlig väckning idag då jag åkte till jobbet och vid det här laget har han säkert förflyttat sig en bra bit norröver.
Med andra ord är jag allenarådande över vad min tid ska ägnas åt, (utöver jobbtimmarna då förstås) någon dag framöver. Men hinner jag så speciellt mycket egentligen? Svaret på den frågan är: Nääää, inte så värst mycket tid över, när jobb och sovtid dragits bort från dygnets timmar.
Dock kan jag äta vad jag vill och då är jag så korkad att jag väljer frysta färdigportioner "gourmet-mat". Eller också är det smart och tidsbesparande om än måttligt gott.
Får se om jag hittar något spännande och gott, på den nyöppnade affären hemma i Fagersanna........
Jodå, de hade inga kopiösa mängder men mycket att välja på ändå, fräscht och trevlig personal. Nu är det bara att hoppas Fagersannaborna tar sin sista chans och kontinuerligt handlar en del där.
Man behöver inte handla allt men en del varje vecka, så att det går runt för dom.
Lite kaffe snart med butiksbakad "långbulle", ska bli intressant att se vad den smakar. Bra misstänker jag..... 
 
Nu är det brygg-säsong på Örlen....
 
Hittar hon nå't med sin långa röda näbb tro....
 
Ja visst har jag väl en fin bil? eller vad säger du pippin?
 
Mycket goda grönsaker att handla......
 
....hos Handlar'n.
 
En kasse blev det som fick följa med hem.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0