Upptrappning......

....av göromål och det närmar sig tidpunkten då gästerna anländer. Men än är det ett dygn kvar att färdigställa den självpåtagna uppgiftsmängden.
Undrar hur det går därhemma med städningen, förhoppningsvis är den klar då jag anländer hem idag, så jag kan stöka till igen (åtminstone i köket).
Klart och bestämt är att sonen också kommer på lunch imorron, en kusin från Mölltorp kommer på fika och sonen återvänder sen för grillkväll efter jobbet.
Det visade sig (via kontakt på Facebook) att amerikanarna var på middag i Fagersanna även igår kväll. Då endast ett par kilometer från oss och hos folk som vi känner sen gammalt.
Världen är rätt liten ibland ändå........
Idag hade jag "besök" utanför fönstret på jobbet i Ölandstok-buskarna, utav en liten fågel. Han satt inte en meter ifrån mig en gång, med bara glasrutan emellan. Jag fångade den på kort och inbillar mig att det var en lövsångare.
Även solen tittade förbi frampå dagen, efter att jag varit ute i duggregnet och tvättat en mega-soptunna.
Hade varit perfekt om störtregnet som var igår hade väntat tills idag istället, satt jag där och tänkte. Men rätt snart blev jag "bönhörd" och det började skvala på ordentligt utanför.
Tror sen att jag fått med allt från shoppinglistan, så nu är det bara att köra.......
Det mesta enligt schemat för idag är klart. Bara en del smågrejer kvar, så nu kanske jag vågar sätta mig på riktigt en stund. 
 
Här är den, fågeln och framför skymtar mitt headset på skrivbordet.
 
Dafgårdes spagetti bolougnese, i gourmetportion. Ja den smakade inte så illa faktiskt.
 
Grillen rengjord, gräset klippt och solen tittar fram.......han har skött sig, maken. Imorron ska han skura golv.
Jag ska sova och sen fortsätter matlagningen......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0