Äkta pensionär......

....blir maken idag, då han fyller de 65 år som kvalificerar till att kalla sig folkpensionär. Nu får vi bara se om han får nå'n pension att tala om, resten av sina dagar. Som tur är har han ju haft den goda smaken att gifta sig med en som på senare år (månader om vi ska vara fullständigt korrekta) startat ny "karriär". Så det blir väl till att försörja honom ett tag då, utifall att.......
Idag har det varit ganska ojämn arbetsbelastning. Inte så mycket telefon på förmiddagen, men efter lunch vid tvåtiden drog det igång rätt rejält en stund.
Vi får se imorron om jag lyckades hålla tungan rätt i mun och få ordning på alla rättelser, mail och kartor. Annars finns det folk som talar om det för mig var så säkra, via nya telefonsamtal som ifrågasätter varför man inte höll vad man lovade.
Nu hänger ju inte allt på mig, utan även de som kör bilarna får ta sig an både bra och dålig kritik då det är befogat. (Ibland även då det inte är det också, för den delen.)
Glömde köpa TV-tidningen igår ("katastrof"), men fixade det idag efter jobbet. Det blev även en kartong svenska jordgubbar, äkta vaniljglass och Fiskaffärens (för dagen) sista räkmackor.
Allt detta har vi festat på ute på verandan, medan änderna otåligt väntade på att få något de också.
Men de fick vänta, då jordgubbar inte dög och allt annat var slut redan.
Nu blir det snart "tupplur" i fåtöljen........
 
Kastanjerna blommar fint runt Ransbergs kyrka just nu.
 
......och lupinerna sätter färg på vägdikena.
 
Nybliven pensionär häller upp ölen till räkmackan, där i solen.
 
Svenska jordgubbar med gammaldags vaniljglass till efterrätt.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0