Besök......

.....från huvudkontoret i Borås hade vi idag. En alldeles nyanställd kundtjänstmedarbetare, som ska kunna avlasta kollegorna i Borås och "alla kontor i landsorten". Vilket i dagsläget är tre vad jag kan förstå.
Större delen av dagen fick hon sitta och avlyssna mig pratande i telefon och sen bevittna hur det inte är möjligt att avsluta ett ärende, förrän det ringer igen och nästa har synpunkter eller problem med avfallshanteringen.
Till slut har man ett helt "tåg" med gula lappar att beta av. När så klockan är fyra, får man "vara ifred" och ta hand om "vagnarna", men då ska jag egentligen sluta för dagen.
En ekvation som dåligt går ihop, men kanske kan få en hjälp på vägen då vi blir fler på kundtjänst. Då skulle det vara möjligt att koppla ur sig kortare stunder under dagen och röja.
För övrigt ytterligare en mycket trevlig kollega, som det säkert blir ett bra samarbete med. Chefen bjöd sen dagen till ära på lunch, som vi intog på Kathy Thai bara ett stenkast från kontoret.
Dagen bara försvann, trots en halvtimmas övertid och imorron blir det bara halvdag.......
Regnet har anlänt, så nu är väl allt klart för midsommarhelg, eller? Sillen i kylskåpet tillsammans med nubbe och färskpotatis väntar nu bara på "den stora dagen".
Jordgubbar får väl köpas på loppisen på fredag, om hon får tag på nå'n försäljare som vill komma ut. Cafét är hur som helst öppet 11.00-17.30 på fredag och till lördag laddar vi för loppis som vanligt.
Jag och mina "två bonusbord", för att på söndagen lämna över ett bonusbord till grannen.........
Nu ska här stekas köttbullar och kollas att ingredienser till Jansson finns hemma. Vore katastrof om vi inte får den rätten på midsommarbordet, för då smakar ju inte nubben bra heller........
 
....och därute i regnet väntar någon på sin middag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0