Det hade det inte......

......regnat färdigt, är det jag talar om. Idag har det "småpissat" med jämna mellanrum hela dagen, för att nå sitt crescendo till kvällen. Då jag åkte från Tibro, efter några ärenden då jobbet var slut för dagen, vräkte det ner. För att hemkommen bli bjuden på sol i ungefär tio minuter.
Såpass att maken fick för sig att ta en motionspromenad. Han hade inte mer än gått ut genom dörren, förrän det åter skvalar från himlen.
Apropå jobbet, så var det väl inte direkt slut, men arbetstiden hade gått ut och väl det. Kändes dock något bättre idag, hopp finns om att det kanske, kanske gick att lösa teknikstrulet med mitt headset. Tiden får visa om det är så, men chefen fick höja rösten till supporten en stund för att få resultat.  
Fru And har återkommit för kvällsmat, alldeles nyss. Hon kom flygande, så inga små var med att räkna. Vi får väl se tiden an, om vi får svar på hur det gick med barnaskaran, när katten anföll. Hon står därute och ropar, kanske letar hon efter de försvunna små.
Nu blir det dumburk strax, har kvalificerat mig genom att fixa lite matlådor till de närmaste dagarna, samt hjälpt tvätten till sin förvaringsplats. Idag är det svenska landslaget i handboll (damer) som jag har tänkt ska underhålla mig en stund, innan date med sängen kallar.
 
Vi kör en minnesbild från igår som avslutning......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0