Första tröjan.....

.....såld, på loppisen. Vilket då innebar att dagen och nästan även morgondagen gick ihop sig. Nu sålde jag några andra prylar också. så det blev några "korvören" i vinst dessutom. Allt som min "loppisgranne" säljer imorron (om något) är alltså ren vinst. Hennes båda bord gick också ihop sig idag, även om det inte var någon rusning på folk, så kom det ändå en "strid ström" som var hyfsat intresserade av att handla.
Maken fick order via telefon att hitta på något med köttfärs till middag, lagom tills jag anlände efter att det månatliga lotteriet för oss säljare var avklarat vid stängningen. Nejdå, vann inget den här gången heller.
Men det gjorde däremot en liten grabb som fick hjälpa till att dra vinnarlotter. Han passade på att dra sina föräldrars lott och fick en stor skål lördagsgodis som vinst. Han hade väldigt svårt att sluta le.......
Den trista snuvan sitter som vadd innanför pannbenet, ska testa lite näsdroppar om en stund, kanske hjälper och en kopp kaffe.
Middagen aväten. Det blev nån indisk gryta med cocosmjölk i bland annat, smakade inte illa men hade inte så mycket smak alls. Vilket kocken också var lite missnöjd med. Nåväl två portioner blev över och ligger nu i frysen som proviant för någon kommande dag.
Dags att packa lite då kanske, för imorron drar vi till Stockholm och båtresa till Åland med "Stockholmsfamiljen".
Lyxhytt here we come......... hoppas jag. 
Lottodragning, fotboll och engelsk serie på burken att se fram emot.
 
Alla loppis-säljare på plats.....
 
Lotterna på rad....
 
Då drar vi..... glad grabb skymtar i höger hörn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0