Hastighetskontroll.....

....var det i korsningen vid mitt jobb idag, efter att jag hade anlänt till jobbet. Såg den inte med egna ögon, men platschefen som har sitt fönster närmare, sa att det var en och annan i en strid ström som blev av med "midsommarkassan".
Dags att starta nedräkning mot midsommarledigheten snart kanske. Inte så många timmar kvar av denna arbetsdag (har alltid sen lunch) och på hemväg kan jag väl inte låta bli att ta vägen om second hand och leta fynd.
Kanske ligger där en glaskupa och väntar på mig, så "offret" därhemma kan bli hel igen.
En lagom snygg bänk att ställa morfars vackra kista på, vore inte heller fel att hitta. Detta behövs efter ommöbleringen i makens datarum.
Inte glömma TV-tidningen heller........
Strax slut på min lunch-brake: Back to work, for a while then.
Det blev "mer än a while", en halvtimma för mycket idag också. Tur att jag snart ska vara ledig, så det går åt lite timmar som har lagts på hög. Jag har de två sista dagarna i juni månad ledigt och det ska bli skönt.
Maken hade beställt sin födelsedagspresent (en bärbar dator, mindre modell) och den hade kommit till ICA nu på eftermiddagen. Han var inte sen att hämta och fick då även fixa min TV-tidning. 
Lite grillade revben och kycklingklubbor slank också med, som vi ute på verandan nu har avnjutit till en sallad som Inga snabbt slängde ihop.
Ingenting, ja faktiskt ingenting, hittade jag på second hand idag. Så det gick både fort och blev billigt denna vändan. Nu är det snart sommaruppehåll också, då kanske vi får mera besökare i Fagersanna.
 
Inte har jag fotat nå't heller, får bli en "gammal" bild med granskott. Sånt som fint folk äter till förrätt........på bröllop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0