Inte så mycket.....

...spännande att berätta, då hela dagen som vanligt numera går åt till att först ta sig ur sängen när väckningen väsnas och sedan göra sig klar för förflyttning till jobbet.
Igår kväll somnade jag ganska snart efter att jag hört att Sveriges damlandslag i fotboll bara klarade oavgjort mot Nigeria. Dock ska vi väl vara ärliga och säga att de ändå hade tur, för Nigeria var inget dåligt lag, bara lite oorganiserade. Det kunde lika väl ha blivit en förlust.
Nåväl jag somnade och sov en stund. Sen måste jag ha sträckt på benen i sömnen, för rätt vad det var vaknade jag med ett ryck och en ihållande smärta i vaden. Kraftig kramp, som behövde hävas och bara att ta sig ur sängen snabbt för att trycka foten hårt i golvet. Lättare sagt än gjort, gick nästan inte att räta ut den över huvud taget och ont som själva f...n gjorde det dessutom.
Så småningom fick jag bukt med eländet och kunde återgå till sömnen, funkade ganska bra att somna om snabbt faktiskt. Men roligare kan man ha......
Inte så mycket fynd fanns att göra på second hand heller, men ett litet glas i det utförande jag småsamlar på hittade jag. Dock en annorlunda modell än de jag har sen tidigare.
Men då får jag ju ytterligare roligt att leta efter på loppisar framöver.
Ett glas vin har jag unnat mig och strax blir det dumburken, för en "sovfåtöljsrelax". Behöver aldrig planera dessa relaxer, de kommer alldeles av sig själva. Det enda jag behöver bidra med är att förflytta mig till just denna sittplats.......
 
Gårdagens solnedgång tråkar jag ut Er med......
 
...och mina ständiga följeslagare såsnart jag visar mig. Denna gång som sällskap på verandan mot sjön.
Jag satt ju där och fikade......kanske kan vi också få nå't, bäst att hålla sig i närheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0