Ostbågarna och jag......

......har haft ett förhållande, ända sedan jag igår eftermiddag lämnade Stockholm. Dom satt bredvid på passagerarsätet under hela hemresan och vi pratades vid allt emellanåt.
Vi tog en liten paus vid Örebro då jag slank in hos Citygross för att proviantera några småsaker. Sen hade vi sällskap ända hem och fortfarande är vi de bästa vänner. Men allteftersom "droppar de av" och överger mig, så bara ett fåtal trogna kvar i skålen. Vet inte om de stannar kvällen ut, men som reservkompisar finns det snart lite grillade kycklingdelar. 
Vaknade vid femtiden imorse med huvudvärk och efter piller sov jag sen till halv tio. Vet inte riktigt, men kan nog misstänka bihåleinflammation. Vi får se vart det tar vägen till imorron. Jobba med klister i näsan och huvudvärk känns i nuläget lite sådär men som sagt, kanske kan eucalyptus"kräm" och varmt vatten övertyga bihåleockupanterna om att flytta.....
Det var ju egentligen meningen att vi skulle sy klänning idag, men sömmerskan har inte hört av sig och lika bra var väl det, då "provdockan" varken känner sig social eller fit for fight så att säga. 
Klänning blir det väl nångång senare.........
Dumburken har ikväll bullat upp med först Allsång och sedan Midsomer-mord, sämre kunde det ju vara (på den fronten).
Nu ropar kycklingen färdig! där i ugnen, så då var det slutljuget för idag iallafall.
 
Några vänner har jag allt kvar......
 
Sätter du på teven åt mormor nu då med din fjärrstyrning däruppe i huvudstaden....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0