Tidigare än tidigt......

.....var det så dags att kravla ur sängen den här måndagen, då vi hade ett arbetsplatsmöte halv sju. Detta för att alla skulle kunna vara med och för att det fanns lite praktiska saker att ta upp. Ömsesidig koll och samsyn på saker och ting är alltid bra och att räta ut en del frågetecken, samt diskutera framtida förbättringar i  arbetet.
Dagen fortsatte sedan i ett hyfsat måndagstempo, med en och annan mer eller mindre upprörd kund med åsikter om sophantering.
Och visst får man ha åsikter om det, men de politiskt tagna besluten och reglementet, rår vare sig kunderna eller vi entreprenörer på. Då får man istället prata med sina folkvalda, för att påtala önskade förändringar.
Blåsten har lugnat ner sig, vilket märktes då jag kom hem. Det gick utmärkt att äta kräm på altanen, som Inga fixade till såsnart jag "visade mig". Matlåda till morgondagen gjorde hon också färdigt innan hon slutade för dagen.
Några som inte lugnat ner sig är änderna, alldeles nyss var det fullt revirkrig på gräsmattan.
Maken ska strax på fotboll och jag somnar väl i fåtöljen, har liksom blivit en ny tradition såhär dags på da'n.
Kaffe hjälper föga för att hålla ögonlocken i styr, men det är ju gott. Så av den anledningen får det bli en kopp alldeles strax.......
 
Därute vid cyklarna, smulade jag ner ett Mariekex och småfåglarna låter sig väl smaka......
 
Vadå lugna ner mig, jag ääär lugn, skäll på dom andra istället......dom mobbar ju mig.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0