Tugga för tugga......

....tog frukostsmörgåsen slut, till slut. Startade strax efter tio-snåret (sent i sig), men redan vid elva var den färdigäten. Däremellan tuggorna var det otaliga telefonsamtal att "skölja ner den med" och kaffet hann kallna. Visst jag kunde satt mig tio minuter i lugn och ro, men ensam på kontoret kändes det inte så lockande. Därför tog jag sällskap av min dator. Telefonen hade på eget bevåg bjudit in sig till vår sammankomst och kunde inte hålla käften alls. Dåligt uppfostrad med andra ord.
Tog dock en rejäl lunch (läs tog ut hela lunchen idag) och handlade helgens matkasse. Iallafall det jag antecknat.
Maken får komplettera med pommes frites imorron, då han och sonen ska köra "möbelbytardagen" medan jag är på loppisen och vilar upp mig. Vi får se om de hinner riva huset innan tre.
Idag har jag fått användning för tyska språket: Med en blandning av dålig tyska från mig och bristfällig svenska från kunden, klarade vi ändå att reda ut spörsmålen och lösa "problemet".
Många andra delikata sopfrågor och transporter har en gemensam personalstyrka också löst idag. Bra team-spirit och kommunikation hela dagen, ända in i kaklet.
Nu släpper vi den biten tills måndag och nästa uppgift (efter mellanlandningen vid den här datorn med bloggen) blir en tur till Olstorp på länsdans med syster och hennes assistent. En kompis till mig ska också dit i sitt jobb, så vi ska träffas och fika ihop (precis som igår kväll).
Vad ska man ha på sig för att lura myggorna på kvällsmat, undrar jag bara........
 
Makens rabarberkaka, lite nybörjarfel....men smak och koncistens var det inget fel på.
 
...och nere i sjön simmar en canadagäss-familj förbi.
Ja dom vill vi inte ha upp till oss......räcker med änderna som 
förorenar........
 
 
 
 
Trackback
RSS 2.0