Dan före dan......

....... innan vi drar iväg söderöver, jag och några andra "tanter" i varierande åldrar och "grad av tant". Lite resfeber finns det allt och en aning av noja, att nå't ska hända så vi inte kommer iväg. Men så är det väl alltid när man ska ut och resa, eller?
Den äkta hälften stannar hemma och håller ställningarna, så också alla andra existerande makar/sambos till mitt ressällskap. Visserligen utlovades det fint vårväder här i Sverige också i helgen. Idag är det just nu över 10 grader varmt på min altan. (Men maken tyckte dock inte att det var tillräckligt, för att ha dörren öppen när vi åt lunchen.) Men se marknader att "springa på", har vi inte något överflöd av här i norr.
Det blev inget kaffe igår eftermiddag, det blev en väl tilltagen tupplur istället ovanpå sängen, då jag satt här vid datorn och oupphörligen nickade till över tangenterna. Ögonlocken var alldeles för tunga, så inget kaffe i världen hade hjälpt att hålla dom öppna.
Men jag behövde antagligen denna "nap" och kan sätta på pannan idag istället.
Kanske återkommer solen ur molnen och värmer altanhörnan såpass att det går att ta en utefika.
Lite finlir återstår med packningen, men i stort sett är jag på banan.
Var iväg och handlade lite proviant till maken, samt tittade i postlådan på hemvägen. Där låg ett brev med gratulationer från faster i Sumpan och på en av trisslotterna var det en liten vinst. Men vem vet, byter jag denna mot en ny lott, blir det säkert en med storkovan. Skadar aldrig att vara optimistisk......
......och när jag återvänder hem från sol och shopping, är dessutom halva köket "som nytt".
 
Det är kul att få brev, tack faster!
 
Lunchen är serverad............
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0