Fiskbullefest och felparkeringsböter.....

......har jag ägnat del av dagen åt, medan maken säkert sitter med näsan i gamla arkiv däruppe på Kungliga biblioteket. Där får han gärna ha näsan, men är en aning nojig över att han kanske kommer hem med "färska" magsjukebaciller precis innan jag ska åka.
Hittills har dock alla klarat sig från vidare insjuknande i hushållet däruppe (enligt rapport helt nyligen) och jag är också symptomfri än så länge. Men som dottern slängde in en brasklapp: Det kan ju ta några dagar.....
Ingen idé att fundera för mycket på detta, utan ta tag i dagsagendan istället.
Har idag varit på visit hos syster med "favo"-assistent i tjänst och skrivit ett förslag till Överförmyndaren att hon kan (och vill) företräda syster i de kommande juridiska påföljderna efter mor. Känns som den absolut bästa lösningen i den uppkomna dödsbo-situationen.
Innan jag kom så långt, ringde telefonen (från England) precis när jag gått upp. Researrangörens agent på den sidan, bad om ursäkt för biljett-konfiskationen vi blivit utsatta för (då enligt honom allt var i sin ordning och säkert tvåtusen personer före oss denna säsong, inte haft några problem) och lovade 10% rabatt på nästa fotbollsresa, samt uppgradering till ännu bättre platser på den matchen vi då bokar.
Har sedan tagit tag i den sura påföljden av att parkera fel (lite drygt 3 meter för nära en korsning enligt boten på vindrutan, uppmätt med laser). Tusen riksdaler kostar ett sånt kalas, bara att betala och man behöver inte ens se glad ut......
Energin som går på sparlåga lägger vi på annat, t.ex. att festa på en burk fiskbullar till middag nu när inte maken finns hemma och klagar på att det luktar illa i huset. Ska nog vara utvädrat tills han dyker upp senare i veckan.
Försökte sen sätta i vattenslangen i väggkranen för att spola altanen fri från ändernas visitkort, men det var bara jag själv som blev spolad..... så det fick jag lägga ner och byta till torra kläder.
Maken kanske lyckas bättre när han återvänder, tänker jag.
Nu blir det stickfåtöljsmeditation och imorron ska det köpas "fysiska tidningar" då mors dödsannons finns införd i både SLA och Hjo Tidning. Sen ska jag även åka till bonusdottern med "överskottsväskor" lämpade som handbagage, då hon ingen har som rymmer 10 kg.
Tittar nog in på second hand också..........när jag ändå åker förbi menar jag.
 
Egen mat smakar bättre än det där "brunch"....och brorsan ordnar frisyren, toppen!
 
....i hummersås, muuuummmms!
 
Jo så kan det gå........
 
...eller så, en styck blöt tröja.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0