Inte ens frukosten.......

.... med rätt mugg drucken ur hjälpte, Liverpool vann ändå inte mot Manchester United i gårdagens fotbollsmatch. Ja sånt är nu livet, allting blir inte som man tänkt sig. Men å andra sidan vann rätt lag i Spanien senare på kvällen, då det visades "El clasicó" (Barcelona-Real Madrid 2-1) i en tv-kanal som vi har.
Skolan har återigen fått ta del av min arbetsinsats (om än väldigt ringa sådan) men den är ju gratis.....
Med andra ord är jag nu tillbaka i de gamla fas 3-spåren igen, så får vi se vad som sker framme i maj, då min tid är ute (hos arbetsmarknadsenheten i Tibro).
Handläggaren på AF ringde för en stund sen och hade hört att jag skulle få en subventionerad anställning på skolan. Jasså, sa jag det har ingen pratat med mig om iallafall och min handledare har inte givit något sken av att veta nå't sånt heller. Hon skulle undersöka "ryktet" och återkomma. Hur det nu må vara med sanningshalten i detta, kan jag spontant tycka att sådant (i så fall), absolut inte ska diskuteras över huvudet på mig och utan min vetskap. 
Mera mat var det dags att köpa innan hemfärd och till middag serverade sen Inga nyinhandlad lövbiff med pommes frites. Det har vi inte ätit på år och dag i det här huset. Räkningarna är ivägsända för denna månaden och nu väntar jag ivrigt på min "lön", då makens pension sinat med anledning av ovanstående.
Men frysen är välfylld och ska vi nu byta vitvarorna i köket, kanske det är läge att äta ur lite..........
Än har vi inte bestämt något, men har börjat prata om det och maken hade fixat en broschyr medan jag var ute och reste. Får väl åka iväg och "smygtitta" i nån stor affär, hur maskinerna ser ut innan vi slår till, för en bild i en katalog är inte tillräckligt som underlag för mig att bedöma om de är praktiskt utformade.
....och så kan vi lägga ytterligare en måndag till handlingarna strax, ska bara kolla in Ullared på teven först.
 
Frukosten igår som inte "hjälpte"......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0