La Zenia och simning.......

Långfrukost idag också, men vi startade redan vid halv nio, så klockan hann inte bli så mycket på da'n. Vi har bara två minuters bilfärd till ett av Spaniens största köpcentran och visst kan man promenera dit utan problem. Men om man nu skulle hitta en massa i butikerna att köpa, så vore det ju synd att behöva släpa på det.
Nu hittade inte jag själv så särskilt mycket, ingenting faktiskt i den affär jag mest sett fram emot att besöka (C&A) och då kan man bli lite purken.
Men mat måste man ju också ha och kanske berodde purkenheten till viss del på hunger. Vi hittade ett amerikanskt ställe, men med spansk personal, (som inte riktigt hade alla hästar under kontroll). Trots detta fick vi till slut lite att äta och därefter skulle bonusdotter och symötesväninnan: "Bara kolla lite i den här affären".
Då var ju förra jobbarkollegan och jag tvungna att fördriva tiden medan vi väntade och det fick bli i en parfymaffär.
Det tog lång tid för det andra sällskapet att gå igenom utbudet i sin affär, så vi hann att göra av med en del pengar, innan vi slutligen hämtade ut dom. Dock hotade bonusdottern med att vi skulle återvända dit, en annan dag.
Hemma blev det kaffe på främre verandan och sen en gemensam promenad till poolen, men bara en var badsugen och tog faktiskt ett dopp. Nu ska vi strax åka och posta vykorten vi har skrivit, i väldigt ransonerad mängd. 
Då blir det alldeles säkert lite mer shopping någonstans, för det är vi bra på, både att hitta ställena och fynden.
Imorron bryter vi av med en marknad.........
 
 
Och jag fick bruka en dator hos kompisen som ar bosatt har, det var ju bra........men glomde kameran med fotona ("pissminne" pa skribenten).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0