Oönskad start.....

...på dagen, blev det idag. Eller rättare sagt ingen start alls förresten. Vaknade vid sextiden med en molande huvudvärk, gick upp och pillade i mig alvedon, skickade ett negativt besked om min närvaro till fredags-läraren i skolan och kröp sen tillbaka ner i sängen.
Fredag favoritdag i veckan, - jo tjena! inte idag direkt. Kom väl så småningom ur bingen vid elva-tiden, men han med hammaren därinne vill inte riktigt ge sig.
Maken gick ut och fortsatte att bråka med ris och sly i släntens dike och jag åkte till återvinningen med lite papp och tidningar. Har orkat dammsuga det värsta också faktiskt här inne i stugan. Men full städning, njaaee det funkar inte med plåtslagare i skallen.
Ganska fint väder dock med delvis sol, det lättar väl upp "stämningen" en del iallafall. Några stora projekt kommer inte att startas idag känner jag, men en och annan "korrektion" i huset kan funka om jag springer på nå't (i och för sig inget svårt alls). 
Får väl anse att denna dagen hamnar på "förlustkontot" och inrikta mig på morrondagen. Ikväll är det sen kvalfotboll att titta på, men vad det gäller svenska herrlandslaget, är det ju lite si och så med underhållningen på plan. Men får väl ge dom "a benefit of a doubt" och tro på seger.
Lite kaffe till mig och plåtslagaren kanske.......
 
Satte upp en tavla (som mor broderat) i sovrummet ovanför sängen......
 
....och under den fick glada Ia sitta och skratta åt oss.
 
Fredagen den trettonde till trots för två veckor sedan, var den aningen bättre än dagens.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0