Sista rapporten från Spanien.....

......för allting har ett slut, så också denna andpaus i tillvaron söderöver, i ett behagligt klimat och med avkopplande förströelser i trevligt sällskap. 
Citronträdet höll oss sällskap till frukosten en sista gång. Mina medresenärer hade hittat utrymmen i sina väskor, där de kunde "pula ner" ytterligare lite godsaker av vikt och därför gjorde vi en extra resa till Mercadona där det fanns billig sangria. Jag hade dessvärre inte samma viktsituation, så fick nöja mig med att inhandla ett nagellack. Detta var dessutom dubbelt så dyrt (två euro) som en flaska sangria (en euro). Jaja, olika falla ödets lotter här i livet och kan man inte packa ekonomiskt på utresan, får man alltså "lida för det" vid hemresan.
Skämt åsido, jag tror att jag överlever detta "trauma" .......och förresten var nagellacket snyggt och matchar mina nya sandaler.
I god tid var vi till flygplatsen, via firman där vi lämnade tillbaka bilen och fick skjuts nästan ända fram till incheckningsdisken. Väl på andra sidan säkerhetskontrollen, var det dags att få något i magen innan boarding och trots att vi startade med gott om tid, blev det ingen väntan alls nästan. När sista tuggan var svald startade ombordstigningen och strax var vi påväg hem till Svedala igen.
På Landvetter hittade vi så kompisen som skulle ner dit vi kom ifrån och jobba några veckor. Vi hann med att "tjöta lite" och slutligen när vi kom ner till bagagebandet, var det bara våra väskor som låg kvar utspridda i "karusellen" som redan stannat.
Lite kaffe med tilltugg blev det i Falköping på MacDonald's och sen höll vi oss vakna ända hem till Fagersanna, efter några avlämningar längs vägen.
 
Vanudå? en ny förare av bilen.........nej det var bara "städpersonalen" som ändrade läget för att dammsugarsladden skulle räcka.
 
Hejdå, sa vi till våra vänner citronerna på trädet.
 
...och nu sista svängen, sen ligger hela långa startsträckan framför oss.
 
Där nere lämnar vi kvar Alicante, tills nästa gång........
 
Hemma väntade ett nymålat kök ......och maken.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0