Tapas, sangria och havsutsikt.......

....har vi ägnat en del av dagen åt. Vi satt länge på innergården under citronträdet i morgonsolen och åt frukost. Det var betydligt varmare idag och såhär på kvällskvisten hettar det en aning i kinderna.
När vi kände oss mogna förflyttade vi oss i bilen till centrala Torrevieja och  gjorde alla bodarna med "krimskrams", vissa av oss handlade en del. 
Vi fortsatte sedan in på strandpromenaden och fotade havet, innan vi nappade på en av "inkastarnas" erbjudande om att äta på just hans krog.
Det blev änna dyrt, då vi tog en massa olika tapas, sangria, efterrätt och kaffe. Efter att ha varit nere vid vattenbrynet och känt på temperaturen i havet, återvände vi till bilen och förflyttade oss till mera shopping, då främst i matväg, samt en blomma.
Efter att ha snurrat i lite för många rondeller, hittade vi på tillbakavägen rätt avfartsriktning och strax kunde vi besöka kompisen som bor här nere. Vi blev lite utskällda till att börja med, men hunden övergick till att vifta på svansen när hon såg vilka som kom.
Kaffe i solskenet vid poolkanten fick vi och en trevlig pratsund. Då solen gick i moln kände vi att det var dags att dra hemåt, för kvällsmat (på gårdagens "left-overs") som smakade bra. Lite vin till och nu är man sådär behagligt trött.
Skriva lite vykort, dricka kaffe och sen är vi nog redo för sängen allihop. Det blir inga sena kvällar här........än. 
 
Frukost i det gröna.......
 
.......bland både citroner och blommor.
 
Så skimrande var aldrig havet........
 
Sangria......
 
.....och vi väntar tålmodigt på eventuella rester.
 
Badflickor....
 
....och sjöfågel.
 
Två ändor vid en pool......
 
Vårt vackra och sköna fordon, om än en aning stort att manövrera.
 
Blommor hos Gittans granne.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad kul att läsa vad ni gör. Skrattade här nyss så gubben undra va jag gjorde :) ni ser ut att trivas! Kram Carina ( Guns dotter )

2015-03-12 @ 19:14:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0