Vår?

Ja man kan undra lite för solen skiner, men det var frost inatt och en tunn ny isskorpa har lagt sig på sjön. Dock känns det (efter omständigheterna) ganska milt ute och plusgrader är det redan i skuggan.
Såg bilder här på internet från Spanien igår, att det blommar för fullt i regionen vi ska fara till. Packa, ta bort, lägga till och ta bort igen pågår för fullt. Man (läs iallafall jag) har alltid för mycket med sig och så kommer det med säkerhet att bli även denna gång. Men övning ger färdighet, så bara att även i framtiden fortsätta resa och träna.....
Prästsamtal avklarat under gårdagskvällen och alla psalmer och övrig musik inför begravningen är spikad.
Maken anlände hem, (ganska nöjd) med sista bussen. Han hade tittat på kvalhockey i mobilen på tåget, när Västerås IK vann första matchen av fem.
Tvättmaskinen tackade inte nej till lite jobb, men värre är det med torktumlaren. Inte ens om man "gullar" med den verkar den nu vilja göra tjänst. Konsulterade maken och efter att ha "hotat med nedmontering" fick han den på andra tankar. Hur länge är dock frågan, för gammal och trött verkar den vara rent allmänt.
En promenad till brevlådan får det bli nu medan solen gästar oss och då några brev ska iväg. 
Foliebakad lax till lunch på det och nu kanske jag orkar städa i min "stora" (not) handväska inför resan. Det finns ju skräp och skräp, onödigt att bära runt på fel sorts sådan......
Behöver nog lite mer kaffe också, får sätta på en panna.
 
 
"Prästfikat" framdukat, men ingen av oss åt några kakor.....de Ni!
 
Gårkvällens solnedgång.......
 
Frukosten gick dock ner, nu i förmiddags.
 
"Vårbruk?" eller bara dumpning av trädgårdsavfall......
 
...hursomhelst, här bakom cykeln trivs vi, speciellt efter maten.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0