Gräsänka......

......ett helt dygn drygt, då pensionären gett sig av på forskarresa igen. Denna gång till Östergötland. Inga passade då på att ta vara på en plastpåse fläsköttsbitar från frysen. Nu kokar hon dillkött för fullt.
Några vårrullar fanns också, som ska kalasas på ikväll. Dillköttet räcker säkert till gemensam middag också, förutom matlådan imorron till mig. Det tar vi på torsdag....
Fint väder att njuta av under måltiden, som kommer att intagas på altanen. Än har inte fru And kommit och krävt sin kvällsmat, men det är säkert bara en tidsfråga.
Såsnart jag satt ner ändan i stolen och börjat äta landar hon säkert.
På hemväg hittade jag två saker att köpa på second hand. Visst, jag behövde dom inte, men ville ha dom iallafall, så det blev affär.
Teveunderhållningen kommer idag att bestå av "Barnmorskan i East End", lite husletande på engelska landsbygden och sen får vi se vidare, om jag inte somnat....
Lite fel prioritetsordning visade det sig vara: Skriva först och äta sen. Under tiden hann solen att gömma sig och inte alls lika varmt därute som för en stund sedan.
Jaja... mat fick jag i alla händelser i mig.
 
Det puttrar på spisen och doftar gott i hela huset.....
 
....och borta vid tallen blommar snart både syrener och rabarber.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0